VICTORIEEEE❗

Echipa noastră își menține parcursul excelent din acest an reușind o nouă victorie în deplasare, importantă, prin prisma situației din clasament.

Comunicat de presă

Referitor la articolul publicat în Gazeta Sporturilor duminică, 9 februarie ,în care se prezenta nemulțumirea unor suporteri ai echipei Dinamo, prezenți la meciul de la Voluntari, vis-a-vis de vânzarea de bilete de meci care nu aveau întipărite pe ele serie de înregistrare facem următoarele precizări:

Victorie meritată și 3 puncte mari în clasament!

Echipa noastră a reușit o victorie spectaculoasă și în același timp meritată în fața echipei Dinamo București. Deși a fost condusă cu 1-0 contrar cursului jocului, FC Voluntari a revenit în joc, a pus presiune constant pe adversdar și a reușit grație golurilor lui Țâră și Tudorie să întoarcă soarta jocului și să aducă 3 puncte importante în clasament.

BUN VENIT, VALENTIN COJOCARU!

FC Voluntari a ajuns la un acord cu FC Viitorul Constanța pentru împrumutul jucătorului Valentin Cojocaru până la sfârșitul acestui sezon, cu opțiune de transfer definitiv din vara acestui an.

Amical / FC Voluntari - Sabail FC 2-2

FC Voluntari termină la egalitate cea de-a treia partidă amicală disputată în cantonamentul din Turcia, scor 2-2 în fața formației Sabail FC ( Azerbaidjan-liga 1)

Comunicat de presă

Referitor la un articol apărut în ziarul Fanatik, FC Voluntari ține să precizeze că activitatea clubului este condusă exclusiv de oamenii care au funcție de decizie în cadrul acestei echipe.

BUN VENIT, ERIC !

FC Voluntari anunță că a semnat un contract pe 1 an și jumătate cu jucătorul Eric de Oliveira Pereira!

COMUNICAT DE PRESĂ

Conducerea clubului FC Voluntari constată cu surprindere că o parte a presei scrise din România furnizează informații eronate cu privire la bugetul anual al clubului nostru.

Bine ai venit Mihai Teja!

Mihai Teja este oficial antrenorul echipei FC Voluntari semnând un contract cu durata de 18 luni. Într-o conferință de presă susținută la stadionul ”Anghel Iordănescu” noul antrenor al echipei noastre a precizat că formația sa va da totul pe teren pentru a reuși salvarea de la retrogradare. Antrenorul nostru a spus că este adeptul disciplinei și că este convins că va reuși să imprime formației ilfovene un stil de joc curajos care să aducă puncte în clasament.