Nicolas Gorobsov: "Avem nevoie de multă concentrare...și vom reuși!

Nicolas Gorobsov: "Avem nevoie de multă concentrare...și vom reuși!

Written on 10/02/2019


Nicolas, ce înseamnă pentru tine FC Voluntari?

"Fotbalul este unic, îți oferă bucurii doar dacă ești serios și muncești. Am ales să vin în România pentru că fotbalul de aici este tehnic. Maradona din Carpați, a fost Hagi. Am vorbit cu câteva persoane înainte să vin aici și am decis că este un moment din carieră de care trebuie să profit. Dacă joc bine și mă antrenez ca un profesionist voi face un pas important în carieră. Sunt convins.."

Diferența dintre fotbalul argentinian și cel românesc?

"Românii sunt tehnici, le place să jongleze cu mingea. Argentina are o arie de selecție incredibilă. Acolo sunt academii peste tot, sunt mii și mii de fotbaliști. Și publicul este pătimaș, în ambele țări. Ei trăiesc fotbalul și meciurile importante la cea mai mare intensitate. Ca jucător, trebuie să fii foarte, foarte bun ca să poți reuși. De aceea mulți tineri fotbaliști aleg să evolueze în afara țării. Trebuie să ai tot timpul în minte locul unde vrei să ajungi. "

Cum vezi situația actuală de la FC Voluntari?

"Nu îmi este teamă de situațiile dificile. Atât eu cât și colegii mei trebuie să știm care este principala noastră calitate și să ne-o dezvoltăm cât mai mult. Eu cred și simt că suntem un grup unit, că avem valoare să jucăm în această competiție. Avem nevoie de mai multă concentrare. Și vom reuși.."

Ce le promiți suporterilor?

"Ce promit și familiei mele. Că voi fi mai bun meci de meci și cât sunt aici, Nicolas Gorobsov va fi luptătorul din teren pe care lumea se poate baza. Să aibă încredere în mine și în toți colegii mei pentru că vom reuși să ne atingem obiectivul."