Deși a dominat partida, FC Voluntari pierde trei puncte pe teren propriu

Written on 10/07/2019


Echipa noastră a început mai bine partida și a avut două mari situații de gol însă Țîră și Avto nu au reușit să fructifice oportunitățile avute. Unicul gol al partidei a venit în minutul 32, nedrept după aspectul jocului, după un autogol al lui Rodriguez. După un corner executat din partea stângă, balonul a ricoșat la Rodriguez care involuntar l-a trimis cu capul în proprie poartă. În repriza a doua, echipa noastră a forțat egalarea dar neșansa a făcut ca tabela să rămână neschimbată.

FC Voluntari rămâne cu 5 puncte în clasament după acest meci, și are la dispoziție 2 săptămâni de pauză prilejuită de acțiunea echipei naționale care va disputa două meciuri în preliminariile Campionatului European de Fotbal.

FC Voluntari – Chindia Târgoviște 0-1 (0-1)

Stadion Anghel Iordănescu; Spectatori cca. 450

A marcat Rodriguez (autogol), în minutul 32.

Min.32, 0-1: Raţă a centrat din corner, Florea a deviat balonul, care l-a lovit în cap pe Rodriguez şi a intrat în propria poartă.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Voluntari: Mitrev - Costin, I. Balaur, Rodriguez, A. Vlad - M. Căpăţînă, Gorobsov (Harrer '84), Laidouni - Gheorghe (Măţan '60), Ţîră, Ebralidze (D. Benzar '72). Antrenor Cristiano Bergodi;

Chindia: Aioani - Martac, Piţian, Leca, Neciu (Novac '67) - Ivancici (D. Dumitraşcu '61), Raţă (Voduţ '75), O. Bic, Neguţ - D. Florea, Dumiter. Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Balaur '65 / Bic '35, Raţă '50, Neciu '53, Ivancici '56, Aioani '69, Florea '72.

Arbitri: Cătălin Popa - Valentin Avram, Marius Nicoară - Adrian Cojocaru;

Observatori: Costin Toma şi Romulus Chihaia.