FC Voluntari, evoluție bună în deplasarea de la Sfântu Gheorghe!

FC Voluntari, evoluție bună în deplasarea de la Sfântu Gheorghe!

Written on 10/25/2019

Echipa noastră a continuat seria pozitivă a rezultatelor obținute în deplasare reușind să smulgă un punct în partida de la Sfântu Gheorghe.
Portarul nostru, Victor Râmniceanu a reușit să apere din nou o lovitură de la 11 metri dictată cu mare ușurință de arbitrul partidei în minutul 90.
De menționat că Ebralidze a trebuit să părăsească terenul în minutul 76 pentru cumul de cartonașe galbene.
În minutul 83 al partidei, Răzvan Tincu de la gazde a fost eliminat la rândul său pentru un fault în poziție de ultim apărător la Simonovski. Pe final de meci, Căpățână a avut două mari situații de a înscrie însă șuturile sale nu și-au atins ținta.
Pentru FC VOLUNTARI urmează meciul de acasă, din Cupa României, joi 31 octombrie, împotriva Universității Craiova.

Felicitări băieților noștri pentru modul în care au luptat pe teren !

"Jocul nostru din ultimile etape ne dă speranțe că putem să îndeplinim obiectivul. Vom lupta și veți vedea că ne vom salva și în acest sezon.
Sunt foarte mulți jucători noi care au venit la echipă și până la urmă vom apărea și golurile. Arbitri trebuie să înțeleagă că avem familii, că luptăm pe teren pentru fiecare punct și merităm și noi respect.
Avem dorință de a câștiga și vor veni și victoriile”, a declarat Ionuț Balaur după meci.

”Am jucat bine în această seară, meritam să obținem mai mult dar trebuie să fim mai concentrați în fața porții. Ajunge până acolo, suntem periculoși la faza de construcție însă ne lipsește ultima fază, ultimul șut.
Cu siguranță vom rezolva și aceste carențe. În cupă vrem să câștigăm meciul cu Universitatea și să mergem mai departe. Suntem pe o pantă ascendentă”, a declarat Nicolas Gorobsov.

”Este o perioadă bună, trebuie să muncim mai mult și sunt convins că vom reuși să scăpăm de retrogradare. Sunt fericit că am reușit să apăr două lovituri de la 11 metri. Asta înseamnă că Dumnezeu a făcut dreptate” a spus Victor Rimniceanu.

”Am văzut determinare la jucătorii mei, ambiție. Am avut și șansă că nu am pierdut, am avut însă și situații buine în care puteam să marcam noi. Sunt mulțumit de toți jucătorii mei, au luptat. Îii văd la antrenamente, jucătorii au dorință, luptă și cred că vom reuși să facem lucrui frumoase.
Campionatul este foarte lung și am încredere mai ales după aceste două meciuri.
Am trecut de la 4-3-3 la un sistem 4-2-31 și s-a schimbat în bine jocul. Repet, sunt mulțumit de modul în care a jucat echipa și îi felicit pe băieții mei pentru determinare.
Avem acum un meci important în cupă și vom încerca să mergem mai departe, să luptăm pentru o victorie important pentru noi, pentru moralul băieților. ”, a declarat antrenorul Cristiano Bergodi.

Sepsi: Niczuly – Radoslav, Tincu, Barisic, Konongo – Vaşvari, Velev (Salli ’46) – Carnat (Deaconu ’75), Flores, Ştefănescu – Safranko (Karanovic ’46).

FC Voluntari: Râmniceanu – Struna, C. Achim, Balaur, A. Vlad – I. Gheorghe, Gorobsov, Căpăţână – Cristi Costin (Signorelli ’59), Ebralidze, Papazoglou (Simonovski ’81).

Cartonaşe galbene: Barisic ’43, Flores ’68 / Ebralidze ’32, ’76, Gorobsov ’65, Simonovski ‘89

Cartonaşe roşii: Tincu ’83 / Ebralidze ‘76

Arbitri: Horia Mladinovici - Marius Nicoară, Bogdan Gheorghe - Andrei Chivulete;
Observatori: Constantin Ştefan, Marian Ivan