Erorile din apărare au făcut diferența în meciul FC Voluntari - U Craiova 1-4

Written on 10/31/2019

Din păcate echipa noastră nu a reușit să facă o partidă bună în această seară și a fost nevoită să părăsească terenul învinsă din disputa cu Universitatea Craiova.
Deși porneau în meci cu multe speranțe băieții noștri au greșit în câteva rânduri, decisive, în apărare, lucru care a permis oaspeților să profite și să înscrie în poarta apărată de Mitrev.

Simonovski a avut șansa egalării însă a fost blocat in extremis de Popescu și Bălașa care au avut o intervenție decisivă.
A venit apoi golul de 2-0 marcat de Mihăilă în urma greșelilor în lanț ale jucătorilor din defensive noastră.

După ocazia lui Costin al cărui șut a fost scos de Popescu a venit și golul formației noastre. Benzar trimite o centrare în forță în fața porții, Simonovki este acolo și îl obligă pe Martic să înscrie în proprie poartă.
A fost momentul care putea declanșa un reviriment în tabăra noastră.

Din păcate, Laidouni îl scapă din marcaj pe Ferreira, îl trage discret de tricou, sufficient însă pentru ca arbitrul Iulian Călin să dicteze 11 metri. Lovitura de pedeapsă a fost executată cu success de Cicâldău și scorul devenea 3-1 pentru oaspeți iar misiunea echipei noastre devenea imposibilă.

FC Voluntari a mai avut două bune situații de a mai înscrie prin Simonovski și Benzar însă portarul oltenilor a prins o zi mare și a reușit să își salveze echipa de la goluri ca și făcute. Pe final Craiova a mai punctat o dată ducând scorul la 4-1.

Pentru echipa noastră urmează meciul cu Botoșani, de pe teren propriu pe care băieții noștri speră să îl câștige pentru a acumula puncte în clasament.

”Am început un pic greu meciul, dar apoi ne-am revenit, am ratat și două mari ocazii de gol. Meciul s-a echilibrat după golul de 2-1 însă acel penalty a stricat totul.
Am gresit mult pe faza defenisvă, asta a fost rezultatul. Ei oricum plecau cu prima șansă. Acum ne gândim la campionat pentru ca este foarte important pentru noi sa urcăm cât mai mult în clasament.
Acum încercăm să reglăm lucrurile. Azi era un meci de cupă, am vrut să facem o figură frumoasă dar e greu în fața unei echipe cu jucători foarte valoroși.
Munca, antrenamentele vor corecta erorile noastre. Eu am încredere că vom reuși să revenim. Eu antrenez echipa, jucătorii și vom vedea rezultatele muncii noastre”, a declarat antrenorul FC Voluntari, Cristiano Bergodi.

FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-4 (1-2),

Stadion ''Anghel Iordănescu'' - Voluntari
Au marcat: Ivan Martic (32, autogol), respectiv Valentin Mihăilă (12, 20), Alexandru Cicâldău (53 - penalty), Alexandru Ioniţă II (75).

Echipele utilizate:

FC Voluntari: Mitrev – Leasa (Căpățână 79), Armaș, Rodriguez, Kocic – Signorelli (Papazoglou 63), Gorobsov, Laidouni – Costin (Gheorghe 56), Simonovski, Benzar

Universitatea Craiova: Popescu – Vătăjelu, Ferreira, Bălașa, Martic – Qaka, Cicâldăi, Ioniță - Mihăilă, Nițu (Koljic 49), Bărbuț

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Piteşti)
Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - CCA, Ciprian Paraschiv (Iaşi) - FRF