FC Voluntari pierde la limită meciul din etapa a 15-a a Lgii 1!

Written on 11/04/2019

FC Voluntari a pierdut o nouă partidă duminică seara, pe teren propriu, 1-2 în fața echipei FC Botoșani.

Deși a reușit să deschidă scorul ,ratând apoi o mare ocazie de a majora avantajul la 2-0, formația noastră a fost nevoită să părăsească terenul învinsă.

Echipa noastră a înscris în minutul 10 prin Ion Gheorghe cu un șut bine plasat dând senzația că va controla acest meci. A urmat apoi o ocazie uriață irosită de Balaur care putea să majoreze avantajul pe tabela de marcaj.

Repriza a doua a început într-o notă de dominare a oaspeților care profitând de o deciziei luată cu ușurință de centralul partidei, care a acordat o lovitură liberă ,a reușit să restabilească egalitatea prin Miron.
Băieții lui Bergodi au încercat să iasă la joc și să pună în pericol poarta oaspeților însă fără succes.

Pe final de partidă oaspeții au fost cei care au marcat din nou, prin Chindriș care a trimis mingea, cu capul, în plasa porții lui Rîmniceanu în urma unei lovituri libere.

FC Voluntari rămâne cu 7 puncte în clasament și va juca etapa următoare în deplasare, la Giurgiu, împotriva formației locale Astra.

FC Voluntari - FC Botoşani 1-2 (1-0)
Stadion ''Anghel Iordănescu'' - Voluntari

Au marcat: Ion Gheorghe (10), respectiv George Miron (66), Andrei Chindris (86).

FC Voluntari: Rîmniceanu - Struna, Achim, Balaur, A. Vlad - Căpăţână, Signorelli, I. Gheorghe – Costin (Benzar ’54), Papazoglou (Simonovski ’75), Ebralidze (Laidouni ’63)

FC Botoşani: Pap - Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu - Papa, J. Rodriguez - Roman, Ongenda (Cascini ’75), Ashkovski (Ofosu ’46) - Keyta (Moussa ’81)

Cartonaşe galbene: Papazoglou ’22, Struna ’53, Balaur ’67, Signorelli ’81, Căpăţână ‘90 / Rodriguez ’20, Keyta ’70, Roman ‘73

Arbitri: Florin Andrei (central) - Imre-Laszlo Bucsi, Adrian Vornicu (asistenţi) - Adrian Viorel Cojocaru (rezervă)

Observatori: Corneliu Fecioru, Marian Bucurescu