FC Voluntari II, un nou rezultat pozitiv în Liga a 3-a !

Written on 11/09/2019

FC Voluntari ll a reușit un rezultat remarcabil în deplasarea de la Moreni, scor 0-0 la capătul unei partide în care elevii lui Bărcăuan au dat dovadă de spirit de luptă și caracter.

Flacăra Moreni, ocupantă a locul 3 în seria a 3-a ,a avut mai mult inițiativă însă întreaga noastră echipă a adoptat perfect trecerea de la tranziția pozitivă la cea negativă .

Astfel, echipa secundă a clubului nostru obține încă un rezultat favorabil în serie ,semn că munca antrenorilor și a băieților dă roade.

Felicitări echipei!

”Este un rezultat bun pentru noi. Sunt bucuros că băieții au muncit foarte mult, s-au apărat ireproșabil și au atacat atunci când au avut ocazia. Le-am spus mereu că muncind din ce în ce mai mult vor veni și rezultatele. Suntem pe un drum bun și sper să menținem această pantă ascendentă. Le mulțumesc pe această cale elevilor mei pentru modul în care au luptat în meciul de la Moreni” a declarat Cosmin Bărcăuan pentru fcvoluntari.com

Cosmin Bărcăuan a început partida în următoarea formulă de joc: Igor Markovic-M. Leasa, V. Gâsă ,C-tin Costache, Florin Balan- David Staiculescu,Claudiu Borțoneanu , Vasile Mihai, Alexandru Ilie, Cezar Trandafirescu- Cătălin Țîră