Baza de pregătire a FC Voluntari este încă o dată apreciată și recunoscută ca fiind una performantă și ideală pentru fotbalul de înalt nivel.

Written on 11/29/2019

👉Având în vedere că stadioanele propuse pentru EURO 2020 ca fiind locul de antrenament și pregătire pentru echipele care vor juca pe Arena Națională din București nu sunt gata și au întârzieri majore în finalizarea lucrărilor, Federația Română de Fotbal a anunțat că bazele sportive de la VOLUNTARI ,Mogoșoaia și Berceni au fost propuse naționalelor calificate.

🏟Clubul nostru este onorat că face parte dintr-o galerie selectă a stadioanelor care au găzduit pentru antrenamente, naționale calificate la un turneu final al Campionatelor Europene de fotbal.

☝️Aceast lucru ne obligă să fim mai buni, să dezvoltăm în continuare baza noastră de pregătire astfel încât Voluntari să devină un centru sportiv de excelență care să facă cinste țării noastre.🇷🇴

🔝Voluntari, orașul sportului prinde contur cu fiecare zi în care oamenii pasionați de sport lucrează în cadrul cluburilor sportive ale orașului nostru.