⚽️Florin Bălan (Torje) și Alexandru Chilili au evoluat pentru naționala României U 18 în două amicale tari cu Portugalia și Spania.

Written on 12/10/2019

🇵🇹-🇷🇴 În primul meci, în care echipa națională a pierdut în prelungiri contra Portugaliei, Florin Bălan a avut o evoluție foarte bună reușind să înscrie un gol superb.

🇪🇸-🇷🇴 În amicalul cu Spania, Alexandru Chilili a jucat titular iar evoluția sa a fost apreciată de staff-ul echipei naționalei.

👏Pentru evoluțiile bune din cele două partide jucătorii noștri merită felicitări.

🎙:” Este extraordinar să marchezi pentru echipa națională. Sunt foarte fericit că am reușit să evoluez bine într-o partidă cu un adversar dificil. Astfel de meciuri te ajută să crești ca fotbalist, să evoluezi și mai ales să te ambiționeze să vrei și mai mult. Repet, este fantastic să trăiești experiența echipei naționale” – ne-a declarat Florin Bălan, purtător al tricoului cu numărul 10 al României U 18.

🎙:”Meciurile pentru echipa națională sunt mereu un prilej de bucurie dar și de responsabilitate. Este important să fii acolo, să joci, să fii printre cei mai buni. Fiecare convocare te obligă să joci mai bine, să fii mai bun, să te antrenezi cu și mai multă seriozitate. Faptul că doi jucători de la Academia Voluntari au fost prezenți la echipa națională înseamnă o recunoaștere a muncii care se depune aici. A fost o experiență grozavă și sper să fiu convocat și la următoarele acțiuni ale echipei naționale” – a declarat Alexandru Chilili pentru fcvoluntari.com

🇷🇴⚽️Echipa națională U 18 a României a disputat recent două partide amicale, 2-3 cu Portugalia și 2-2 cu Spania urmând să întâlnească naționala similară a Turciei, miercuri 11 decembrie de la ora 16.00 în ultima partidă din turneul  care are loc în Portugalia.