Bine ai venit Mihai Teja!

Written on 01/09/2020

Mihai Teja este oficial antrenorul echipei FC Voluntari semnând un contract cu durata de 18 luni.  Într-o conferință de presă susținută la stadionul ”Anghel Iordănescu” noul antrenor al echipei noastre a precizat că formația sa va da totul pe teren pentru a reuși salvarea de la retrogradare. Antrenorul nostru a spus că este adeptul disciplinei și că este convins că va reuși să imprime formației ilfovene un stil de joc curajos care să aducă puncte în clasament.

„Cred în miracole și pentru mine venirea la FC Voluntari este o mare provocare. Sunt antrenor profesionist, obiectivul meu principal este evitarea retrogradării. Cred că putem realiza asta cu multă muncă. Anul trecut mă băteam cu FCSB la titlu, acum am această provocare . Sunt sigur că voi reuși. Vor mai veni 3-4 jucători, sper să aducă un plus de valoare echipei”, a declarat Mihai Teja la conferința de presă.

Mihai Teja a condus în cariera sa de până acum formaţiile Universitatea Cluj, selecţionata U21 a României, FC Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş, FCSB şi CSM Poli Iaşi.

Clubul nostru îi urează mult succes și să își atingă obiectivul stabilit la conducerea tehnică a echipei FC Voluntari.