Comunicat de presă

Written on 01/18/2020

Referitor la un articol apărut în ziarul Fanatik, FC Voluntari ține să precizeze că activitatea clubului este condusă exclusiv de oamenii care au funcție de decizie în cadrul acestei echipe.

Transferurile de jucători sunt realizate la propunerea staff-ului tehnic, antrenorul principal fiind cel care decide la final dacă un jucător este sau nu util formației noastre. Prin urmare, și fotbalistul Alexandru Pașcanu la care se face referire în articolul din Fanatik a fost adus la echipa noastră la dorința expresă a antrenorului principal.

Negocierile pentru acest transfer s-au realizat strict între conducerile celor două formații de Liga 1.

Facem încă o dată precizarea că primarul orașului Voluntari, Florentin-Costel Pandele, un iubitor cunoscut al sportului, nu s-a implicat și nici nu se implică în activitatea clubului de fotbal, domnia sa precizând în repetate rânduri că are încredere deplină în oamenii care conduc destinele FC Voluntari.

Facem apel la jurnaliști ca înaintea publicării unui articol despre activitatea echipei noastre să se documenteze temeinic și să renunțe la speculații care pot denatura adevărul.