Florin Bălan și Alexandru Chilili, evoluții apreciate la naționala României U18

Florin Bălan și Alexandru Chilili, evoluții apreciate la naționala României U18

Written on 02/08/2020

Jucătorii Academiei de Fotbal Voluntari, Florin Bălan și Alexandru Chilili au fost titulari în prima partidă disputată de naționala României U 18 la turneul de pregătire din Spania, scor 2-3, în fața selecționatei similară a Norvegiei.

În ciuda scorului nefavorabil tinerilor tricolori, evoluțiile fotabliștilor de la Academia Voluntari au fost bune, apreciate de staff-ul reprezentativei României.

Florin Bălan a marcat în minutul 64 din interiorul careului, reușind astfel să înscrie cel de-al doilea său gol la echipa naționala după reușita contra naționalei Portugaliei.

”Mă bucur foarte mult că am reușit să marchez din nou pentru națională . Sunt mândru că pot juca sub tricolor si emotionat mereu cand aud imnul de stat al României.  Este momentul pe care l-am visat de la vârsta de 7 ani.

Mulțumesc tuturor antrenorilor și oamenilor care m-au pregătit și celor care m-au susținut , insuflandu-mi încredere în mine pentru a ajunge la acest nivel; le voi fi veșnic recunoscător!
Sunt însă și dezamagit pentru ca nu am reușit să scoatem un rezultat favorabil contra Norvegiei dar sunt convins că în meciurile care vor urma vom fi mult mai concentrați și vom obține rezultate pozitive ", a declarat Florin Bălan pentru fcvoluntari.com

Naționala U 18 a României mai are de disputat două partide amicale în turneul de pregătire din Spania, duminică, 9 februarie contra Portugaliei și marți, 11 februarie, contra reprezentativei Turciei.