Victorie meritată și 3 puncte mari în clasament!

Written on 02/09/2020

Echipa noastră a reușit o victorie spectaculoasă și în același timp meritată în fața echipei Dinamo București. Deși a fost condusă cu 1-0 contrar cursului jocului, FC Voluntari a revenit în joc, a pus presiune constant pe adversdar și a reușit grație golurilor lui Țâră și Tudorie să întoarcă soarta jocului și să aducă 3 puncte importante în clasament.

De semnalat că echipa noastră a avut două bare dar și momente bune din meci când a dominat clar adversarul având o posesie net superioară.

”O victorie muncită, mă bucur că am revenit cu gol. Cred că este cel mai frumos gol din cariera mea până acum. Colegii mei au jucat foarte bine au avut ocazii și până la urmă am obținut 3 puncte importante în clasament. Vom munci în continuare, sperăm și sunt convins că ne vom îndeplini obiectivul. Mister mi-a spus să intru cu încredere că sigur voi înscrie și vom câștiga meciul. La Voluntari mă simt bine, am nevoie de meciuri și vreau să ajut echipa", a declarat Alexandru Tudorie.

”A fost un meci de totul sau nimic. Încercăm să obținem maxim din meciurile care ne-au mai rămas. Avem un lot foarte bun. Azi am fost încrezători, am luptat și am câștigat pe merit. Schimbările făcute ne-au adus ceva în plus. Am încercat să facem ceea ce ne-a spus Mister și iată că am izbutit să ne atingem obiectivul pentru acest meci. Sunt mulțumit pentru că suntem pe o pantă ascedentă”, a spus după meci Eric de Oliveira.

" Am spus mereu că trebuie să riscăm, să jucăm la victorie. Noi, azi, am fost mai buni, am controlat în mare parte meciul și cred că victoria noastră este meritată. Azi ne bucurăm și de mâine o luăm de la capăt. Este important să fim echilibrați. Azi, la 1-0 pentru adversar le-am spus la băieți că trebuie să fim inteligenți, să avem răbdare. Am o echipă bună, un grup receptiv la ceea ce îmi doresc și sunt convins că vom duce la bun sfârșit obiectivul propus pentru acest sezon”, a declarat la finalul meciului Mihai Teja.

FC Voluntari - FC Dinamo Bucureşti 2-1 (0-1),

Stadion ''Anghel Iordănescu'' - Voluntari

Au marcat: Cătălin Ţîră (76), Alexandru Tudorie (80), respectiv Deian Sorescu (39).

FC Voluntari: Cojocaru – Struna, Paşcanu, Achim, Kocic – Gorobsov (Tudorie ’78), Pablo de Lucas – Căpăţînă, Eric, Ion Gheorghe (Sanoh ’56) – Simonovski (Ţîră ’71). Antrenor: Mihai Teja

Dinamo: Piscitelli – Kostrna, M. Popescu, Grigore, Skovajsa – Mrzljak, Răuţă (Popa ’82) – Mihaiu, Fabbrini, Sorescu – Perovic. Antenor: Dusan Uhrin

Cartonaşe galbene: Eric ’87, Ţîră ‘90+4 / Skovajsa ’65, ’72, Popescu ‘87

Cartonaş roşu: Skovajsa ‘72
Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Ciprian Florin Danşa, Marius Nicoară – Lucian Rusandu
Observatori: Iosif Olah, Bogdan Buhuş