Comunicat de presă

Written on 02/11/2020

Referitor la articolul publicat în Gazeta Sporturilor duminică, 9 februarie ,în care se prezenta nemulțumirea unor suporteri ai echipei Dinamo, prezenți la meciul de la Voluntari, vis-a-vis de vânzarea de bilete de meci care nu aveau întipărite pe ele serie de înregistrare facem următoarele precizări:

1.Toate biletele vândute la acea partidă au fost fiscalizate așa cum se poate vedea din documentele oficiale-contabile puse la dispoziție de Biroul Contabilitate al FC Voluntari.

2. La toate partidele organizate de FC Voluntari și la care s-au vândut bilete s-a operat contabil conform legislației în vigoare, documentele oficiale existente în arhiva financiară-contabilă a clubului fiind grăitoare în acest sens.

3.Așa cum a declarat imediat ce a fost contactat de reporterii GSP, Robert Gherghe, oficial al clubului FC Voluntari, lipsa seriei pe biletele de intrare la meci este cauza unei erori regretabile apărută la imprimarea acestora.

Suntem convinși că pe viitor nu vor mai exista astfel de neplăceri având în vedere faptul că FC Voluntari este un club care a respectat și respectă întocmai legislația în vigoare neavând nici o neregulă semnalată de-a lungul întregii sale existențe.


Biroul de Presă-FC Voluntari.