BATMAN de Voluntari e fan Klopp si viseaza sa dea goluri ca Messi pe Camp Nou!

Written on 02/18/2020

Este considerat cel mai bun tânăr fotbalist din orașul Voluntari. A început primele antrenamente sub comanda unui antrenor la vârsta de 6 ani când a îmbrăcat tricoul Academiei FC Voluntari.

Abilitățile sale tehnice, inteligența în joc și capacitatea de adaptare la diferite sisteme de joc a făcut din Florin Bălan un jucător asupra căruia sunt ațintiți ochii multor oameni din fotbal.

Este conștient de calitățile sale însă cu modestie ne-a spus că mai are mult de muncă și că visul său cel mai mare este să înscrie goluri sub tricoul primei echipe a FC Voluntari.

Bălan a jucat de 10 de ori sub tricoul echipei naționale U 18 reușind să înscrie două goluri. Prin evoluțiile sale a atras aprecierea corpului tehnic al FRF.

A fost debutat in Liga 1 de catre Cristiano Bergodi la varsta de 17 ani si 2 zile ,în partida FC Voluntari- Sepsi Osk din februarie 2019.


Despre voință, prietenie și fotbal cu Florin Bălan⤵️

Scurtă prezentare:

Ma numesc Bălan Francis Florin, am 18 ani si joc la FC Voluntari de la vârsta de 6 ani. Sunt fericit că pot juca la acest club frumos.

FCV:Unde te vezi jucând peste 5 ani?
F.B.🎙:"Peste 5 ani mă văd jucând la o echipa tare din Europa, nu pot da un nume pentru că nu știu încotro mă va duce viata dar sunt ambițios și încrezător că voi ajunge la o echipă de top."

FCV:Melodia care te motivează...?!
F.B.:🎙BUG Mafia, ”Cu tălpile arse”! Are o energie magică.

FCV:Antrenorul preferat, de ce?
F.B.:🎙Antrenorul meu preferat este Jurgen Klopp pentru că a făcut-o pe Liverpool una dintre cele mai bune echipe din Europa, o formație care joaca un fotbal fantastic și pentru că dă încredere jucătorilor. Ar fi fantastic să-i fiu elev.

FCV:Ce erou din filme ți-ar fi plăcut să fii?
F.B.:🎙Aș fi vrut să fiu Batman. Este un personaj care mi-a plăcut încă de la vârstă fragedă și visam să fiu ca el. (râde).

FCV:Sportul preferat în afară de fotbal....
F.B.:🎙Când am timp liber îmi place să joc tenis de câmp pentru că mă relaxează. Este un sport care îți dezvoltă atenția dar te menține și în formă fizică bună. Ca și la fotbal, îmi place să câștig și la tenis.

FCV:Jocul pe calculator preferat..
F.B.:🎙M-am jucat pe calculator mai des când eram mai mic. Bineînțeles, fotbal. Câștigam campionate, cupe europene și visam cu ochii deschiși să fiu un jucător în viața reală care să ridice trofee deasupra capului. Fotbalul este peste tot în ceea ce mă privește. Acum mă joc mai puțin pentru că programul s-a schimbat. Am alte priorități.

FCV:Care este dansul preferat?
F.B.:🎙Nu am un dans preferat. Dansez ca orice tânăr când merg la o petrecere.

FCV:Cel mai frumos stadion pe care ai jucat ?!
F.B.:🎙Cel mai frumos stadion pe care am jucat până acum este chiar stadionul nostru, cel de la Voluntari dar sper ca în cel mai scurt timp să ajung să evoluez pe cele mai frumoase stadioane din Europa. Este visul oricărui fotbalist. Mi-ar place să înscriu un gol pe Camp Nou.

FCV:Cel mai apropiat prieten ?
F.B.:🎙Cel mai apropiat prieten pot spune că este Oktay Ozkara ,care este coleg de echipă cu mine la FC Voluntari ll. Este si colegul meu de cameră din cantonamente, pe el îl consider ca un frate mai mare pentru că mă ajută atunci când am nevoie de un sfat. Nu pot să uit perioada când am fost accidentat. A fost singurul care m-a ajutat, a fost lângă mine...Pentru mine este un adevărat sprijin, fratele de care am nevoie.

FCV:Omul care ți-a schimnat viața este...?!
F.B.:🎙Domnul antrenor Ion Tănase care m-a antrenat la grupa de juniori 2002. A fost o perioadă dificilă când am vrut să renunț la fotbal. Nimic nu îmi mergea bine, aveam și multe neînțelegeri cu colegii. Dânsul a fost lângă mine zi de zi la antrenamente mi-a spus că trebuie să am încredere în mine. Mi-a spus că nu trebuie să renunț pentru că viața și munca depusă mă va răsplăti. Prin suferință la stele, așa îmi spunea...A avut dreptate.

FCV:Replică celebră din filme care te motivează..
F.B.:🎙"Trăiți clipa, băieți. Făceți-vă viețile extraordinare."/ "Carpe diem. Seize the day, boys." (Dead Poets Society, 1989).Iar pentru mine cea mai frumoasă clipă este golul..

FCV:Superstiție înainte de meci..?
F.B.:🎙Am o singură superstiție înainte de fiecare meci. Sărut apărătorile pe care le pun la picioare pentru ca pe ele sunt imprimate chipurile parintilor mei pe care îi iubesc cel mai mult.

FCV:Care este obiectul la care ții cel mai mult?
F.B.:🎙Primele ghete pe care le-am cumpărat din banii mei.

Cifra norocoasă
7 este cifra mea preferată. De mic joc cu acest număr pe tricou și simt că îmi poartă noroc.

FCV:Instrumentul la care ți-ar fi plăcut să cânți..?
F.B.:🎙Vioara. Este un instrument delicat care naște o muzică divină atunci când este folosită cu măiestrie. Așa cum sper, ca mijlocaș, să ajung să conduc mingea cu măiestrie pe teren.

Flash:
FCV:Debut la echipa națională?
F.B.:🎙Am îmbrăcat pentru prima oară tricoul naționalei într-un meci cu Albania câștigat de noi cu scorul de 2-0 . Am avut emoții mari pentru că era prima mea selecție. Am jucat titular și mă bucur că m-am integrat foarte bine în grup iar colegii m-au ajutat să trec peste inertele emoții

FCV: Golul care nu se uită?
F.B:🎙Golul pe care nu o să-l uit niciodată este cel marcat împotriva Portugaliei care a fost dealtfel si prima mea reușită la echipa națională.

FCV:Cea mai frumoasă amintire ?
F.B.:🎙Debutul meu în Liga 1 în tricoul FC VOLUNTARI! Nu o sa uit niciodata acel moment.

FCV:Cea mai mare dorință..?!

F.B.:🎙Îmi doresc în primul rând să am familia sănătoasă , la anul visez să câștig Campionatul European U 19 alături de echipa națională iar pe viitor sa devin unul din cei mai mari fotbaliști ai României .