COMUNICAT DE PRESA!

Written on 01/26/2021

Rasfoind bogata presa online cu tematica sportiva din Romania ne-a frapat titlul aparut pe platforma gsp.ro: "Ne ard toate comunele din țară”- un articol in care primarul municipiului Iasi facea trimitere peiorativ la echipa noastra- FC Voluntari.

Faptul ca ati pierdut cu 4-0 partida cu FC Voluntari, nu trebuie sa constituie o surpriza pentru dumneavoastra, deoarece clubul ce reprezinta orasul pe care-l pastoriti, iar aici facem referire atat la cel fondat in 1945 cat si la cel nou reinfiintat in 2010 ,nu au atins performantele clubului FC Voluntari, promovari succesive din liga 4 in Liga 1, castigarea Cupei si a Supercupei Romaniei, mentinerea 6 sezoane consecutive pe prima scenă a fotbalului românesc.

Sigur nu cunoaste distinsul primar al Iasului faptul ca in Voluntari avem 2000 de sportivi legitimati si ca avem echipe in prima liga la baschet masculin si volei feminin. Noi la Voluntari suntem oameni modesti si nu dorim sa insiruim acum si aici performantele extraordinare obtinute de altletii nostri in sporturi individuale.

Nu vrem sa intrăm in contradictie cu edilul orasului care reprezinta capitala Moldovei tocmai ca noi voluntarenii avem un respect deosebit pentru orasul celor sapte coline, doarece de mai bine de 15 ani in mod organizat intre 7000-10.000 de pelerini vin in mod organizat la moastele Preacuvioasei Parascheva.

Domnule primar, va respectam pe dumneavoastra, pe cetatenii Iasului, admiram orasul teiului lui Eminescu, dar va rugam, indiferent de starea de nervozitate pe care o aveti la adresa echipei Politehnica Iasi, sa ne respectati, pentru ca nu-i asa, va suntem parteneri de competitie.