Spectatorii revin pe stadion!

Written on 05/31/2021

Vesti bune !
🤗 Așteptarea a luat sfârșit! Partida retur a barajului de menținere/promovare în Liga 1 dintre FC Voluntari și Dunărea Călărași se va juca cu spectatori !
✅Un număr de 5️⃣5️⃣0️⃣ de tichete de acces , CU VALOARE 0, vor fi disponibile la casa de bilete a stadionului " Anghel Iordănescu " ( strada Niță Pintea, nr.41- Voluntari ).
📅Acestea vor putea fi achiziționate joi, 3 iunie, în intervalul orar 10:00-20:30 ,cu ACTUL DE IDENTITATE (original) și dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), ÎN FORMAT FIZIC, LISTAT.❗
🏟Alături de voi în tribune , FC Voluntari își poate asigura prezența pentru al 7-lea sezon consecutiv pe primă scenă a fotbalului românesc. 🙏✌
ℹMomentan, conform procedurilor de organizare, numărul suporterilor este limitat la 25% din capacitatea arenei, dar suntem încrezători că împreună vom reuși să revenim la normalitate în viitorul apropiat.
❗Vă atragem atenția că, în interiorul Stadionului „Anghel Iordănescu ", spectatorii sunt obligați să respecte următorul regulament!
❗ 1. Toți spectatorii (inclusiv copiii-peste 12 ani) care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, biletul de acces, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), ÎN FORMAT FIZIC, LISTATE, ALĂTURI DE ACTUL DE IDENTITATE!
❗ 2. TOȚI FANII AU OBLIGATIVITATEA SĂ RESPECTE LOCUL PRECIZAT PE BILET. În cazul nerespectării locului, fanii vor fi îndrumați să părăsească incinta stadionului.
❗ 3. Accesul în arenă nu este permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât sau dificultăți de respirație.
❗ 4. Nu este permis accesul în stadion cu mâncare și/sau băutură.
❗ 5. Accesul în arenă este permis doar cu genți cu mărimea maximă a unei foi A4 (20×30 cm).
❗ 6. PĂSTRAREA DISTANȚEI DE MINIM 1,5 METRI ESTE OBLIGATORIE în fiecare zonă din stadion.
❗ 7. PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE pe toată durata evenimentului sportiv.
⌚Accesul în arenă va fi permis începând cu ora 18:30.
❗ Este obligatorie respectarea prevederilor din Art. 326 din Codul Penal cu privire la falsul în declarații și Art. 352 din Codul Penal cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor.